Βοήθεια - Αναζήτηση - Μέλη - Ημερολόγιο
Πλήρης Εκδοση: ποιον browser χρισιμοποιητε?
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης > Φοιτητικές... αναζητήσεις > Υπολογιστές Διαδίκτυο > Software
σελίδες: 1, 2, 3
panagios
Εσυ ποιον browser χρησιμοποιεις?
double_k
Έκανα μερικές προσθήκες, ελπίζω να μην σε πειράζει red_smile.gif
...έπρεπε βασικά γιατί πως θα ψήφιζα και Inter. Expl & Mozzila ?! teeth_smile.gif

Σε καναδυό εκδόσεις ακόμη ο Mozzila ειδικά πιστεύω πως θα είναι τέλειος.
Opera δεν έχω δοκιμάσει, ακόμη.
panagios
φυσικα και δεν με πειραζει αγαπητε.
Περιεργω ομως, αν χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα σαν το mozzila, πως βολευεσαι υστερα στον πολυ πολυ πολυ πιο περιορισμενο explorer?
double_k
Σε κάποιες σελίδες με βολέυει καλύτερα ο ΙΕ και σε κάποιες άλλες ο Mozzila.
Εδώ για παράδειγμα προτιμώ τον ΙΕ γιατί με τον Mozzila όταν πάω να γράψω ένα νέο post δεν μπορώ εύκολα να κάνω καλοπισμό με bold, underline κτλ στο κείμενο (δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό από την στιγμή που σε άλλα forum δεν γίνεται αυτό)
Ακόμη εάν έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά προτιμώ τον Mozzila με τις καρτέλες του wink_smile.gif αν και θα ήθελα να υπήρχε και καμιά συντόμευση - κουμπί που να ανοίγει καρτέλες (ίσως σε κάποια νεότερη έκδοση).
Σε κάποια site όμως p.x. odeon.gr δεν μπορώ εάν δεν χρησιμοποιήσω το mouse π.χ. με το wheel του ποντικιού να κατέβω την σελίδα εάν ΄την βλέπω μέσω του mozzila πράγμα ψιλοσπαστικό.
Αλλά που θα πάει, θα φτιάξουν όλα. shades_smile.gif
jObo
o firefox pou pige?
double_k
Εγώ προσωπικά όταν λέω Mozzila τον Firefox εννοώ. Αν δεν κάνω λάθος, λίγο πολύ το ίδιο είναι.
panagios
Το firefox ειναι η τελευταια εκδοση του mozzila
Serpatinas
Firefox thumbs_up.gif και καμιά φορά ie
korios
QUOTE(double_k @ 01/12/04, 20:44:27)
Ακόμη εάν έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά προτιμώ τον Mozzila με τις καρτέλες του wink_smile.gif αν και θα ήθελα να υπήρχε και καμιά συντόμευση - κουμπί που να ανοίγει καρτέλες (ίσως σε κάποια νεότερη έκδοση).

Στο firefox μπορείς να προσθέσεις κουμπί να ενοίγει νέες καρτέλες με δεξί κλικ στο toolbar(στο κενό ανάμεσα στα κουμπιά)-->customize και μεταφέρεις το κουμπί "open a new tab" (κρατόντας το κουμπί του ποντικιου πατημένο) μαζί με το υπόλυπα κουμπιά.
double_k
QUOTE(korios @ 01/12/04, 23:58:58)
QUOTE(double_k @ 01/12/04, 20:44:27)

Ακόμη εάν έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά προτιμώ τον Mozzila με τις καρτέλες του  wink_smile.gif  αν και θα ήθελα να υπήρχε και καμιά συντόμευση - κουμπί που να ανοίγει καρτέλες (ίσως σε κάποια νεότερη έκδοση).

Στο firefox μπορείς να προσθέσεις κουμπί να ενοίγει νέες καρτέλες με δεξί κλικ στο toolbar(στο κενό ανάμεσα στα κουμπιά)-->customize και μεταφέρεις το κουμπί "open a new tab" (κρατόντας το κουμπί του ποντικιου πατημένο) μαζί με το υπόλυπα κουμπιά.

Να σαι καλά, δεν το ήξερα ότι γίνεται από εκεί, είχα δοκιμάσει με ιδιότητες αλλά που... thumbs_up.gif
panagios
Ειδατε!!!!! καμια φορα ακομα και απο το πιο ασχετο θεμα, μπορουν να βγουν πολλες σρησιμες πληροφοριες!!!! χε χε χε
-=CoLpEr=-
opera for ever!!
panagios
Αγαπητε nikos4 σε ευχαριστω που με μυησες σε αυτο το υπεροχο προγραμμα
Bayern4
χρησιμοποιω τον τελευταιο firefox τον ελληνικο...
προβληματα εχω οτι αργει στο java....
κ οτι δεν μπορω να κανω επικοληση σε καποια φορουμ ή να ανοιξω ενα συγκεκριμενο παραθυρο ιστοσελιδας(το πρωτοσελιδο απο το sportime.gr)

κατι μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω το config....
TO κυριο προβλημα ειναι το java... για παρα πολλες σελιδες που ανοιγω confused_smile.gif confused_smile.gif
GIORGOS
Εγω εχω ΙΕ& opera κατα 90% του χρονου που ειμαι νετ χρησιμοποιω τον ΙΕ επειδη εχω συνηθισει κ τοσα χρονια κ τον ξερω πολυ καλα
!Κατα λαθος ψηφισα Mozzila & Opera
jObo
den einai to idio prama mozilla kai firefox. Allos o mozilla allos o mozilla firefox.

Mporei na einai kai ta dio meros tou mozdev kai na xrisimopoioun to mozilla framework, alla den einai idio prama.
panagios
mallon prepei na exeis dikio agapite jobo. Kai ta dio mozzila den legontai? As poume allos o IE6 kai allos o IE3, alla kai ta dio IE einai. Apo afti tin apopsi to ethesa
-=CoLpEr=-
egw telika exw kollisei me opera k pali opera...

apla k ksastera..enas browser me syxnes anavathmiseis opote akomi k ta elaxista meionektimata elaxistopoiountai
panagios
προς τον αγαπητο bayern4: Οσο αφορα την java, αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κατεβαζουμε την java απο τον τοπο της sun. Η sun φτιαχνει την καλυτερη java. Αλλωστε, ο explorer 6 (δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο, ισως να συνεβαινε μονο στον δικο μου explorer) δεν διαθετει java, και οταν παω να την κατεβασω απο την σελιδα της microsoft, λεει οτι η microsoft δεν κατασκευαζει πια java. Η καλυτερη java παντως ειναι της sun, και συνηστω κατεβασμα απο την σελιδα της. Ειναι σχετικα μεγαλη βεβαια, αλλα λυνει ολα τα προβληματα που υπαρχουν με την java στους περισσοτερους browzer
Bayern4
δε ξερω αν φταινε η συνδεση μου ή καποια options αλλα μερικα λαθακια ειναι το chat που αργει πολυ κ το πρωτοσελιδο εκεινο που αναδυεται
panagios
Αγαπητε bayern4, προφανως καποια options θα φταινε. Δωσε καποιες πληροφοριες, οπως ποιον browser χρησιμοποιεις, και περιεγραψε λιγο ποιο συγκεκριμενα το προβλημα. Ολο και καποιος θα ξερει
-=CoLpEr=-
loipon :
symfwna me aksiologisi gia browsers prwtos vgike o firefox k 2o opera
alla gia mena pou de me noiazei k poly gia flash synexizw me opera k pali opera

opera:idaitera wraio styl sto tab browsing xwris kamia epiptwsi sto ypologisti
diafores rythmiseis gia cookies px epilogi diagrafis sto termatismo
zoom in zoom out se sygkekrimeno meros mias selidas,automato refresh,eswteriko email k grigoro download..ennoeitai resume
apo tin alli polles fores xreiazete na allakseis kwdikopoiisi gia na diavasei mia selida..selides kataskeuasmenes me flash idiaitera asta na pane
-=CoLpEr=-
firefox : einai san advanced IE.aneto surfing,kali fasi oti mporei na metaferei diafora stoixeia apo ton IE
tab browsing...alla i taxytita meiwnetai otan anoigeis polla tabs
popup blocker
-=CoLpEr=-
IRider2 :
akomi pio proxwrimeno tab browsing ,,,taskinomisi istoselidws se mia mikri mikrografia...
Deepnet Explorer : o prwtos browser pou syndiazei P2P k browser
aneparkis symvatotita me selides k metria taxytita
panagios
Εμενα πατως μου αρεσει ο mosaic. Ειναι browser του 93 βεβαια, αλλα εχει ενα πολυ απελευθερωμενο look. Και οι σελιδες αναπαραγωνται με εναν υπεροχο τροπο: Δεν αναπαραγωνται χα χα χα χα
El_ninio
Εγώ δούλευα mozilla και IE αλλά ο nick με μύησε και εμένα στο opera. Έχω βρει την υγειά μου με αυτό. Εύκολο και βολικό στη χρήση του.
-=CoLpEr=-
THANK U VERY MUCH!!!

OPERA ALL OVER THE EARTH!!!!!!!!!!!!!!!!
panagios
mosaic ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο τελειος browser.ΖΗΤΩ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ!!!!!!!!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ο ΤΡΟΧΟΣ!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ο ΧΕΙΡΟΠΕΛΕΚΗΣ!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΜΑΞΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ο ΑΒΑΚΑΣ!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ο ENIAC!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ!!!!!!!!!
dimi
ούγκα μπούγκα βζουν βζουν... παιδιά τι λέτε? τι είναι ο browser? εγώ τελείως άσχετη.. η/υ μόνο κάτι λίγα στο λύκειο και στη σχολή τώρα που έμαθα... τέλος πάντων πάντως κατάφερα να συνδεθώ και με το ίντερνετ... και εδώ σας θέλω μπήκα και στο TEITHES.COM ΧΑ ΧΑ. 49_49.gif
Valour
ZHTW TO XIONI !!! Ma ti leme ! I.E 6, kai Mozzila !
zitanita
ναι ε,λες να χιονισει?
και εγω firefox χρησιμοποιω,αλλα ψηφιασα mozilla, πανω κατω το ιδιο μπορεις να πεις οτι ειναι..
El_ninio
Τι επιλογές είναι αυτές που κάνετε ρε παιδιά; Δεν βλέπετε εμάς που ακούμε κλασσική μουσική; (βλέπε opera)
zitanita
τι λετε ρε παιδια, ο firefox ειναι μακραν καλυτερος της οπερας...
και δεν εχει και διαφημισουλες πανω πανω, και γενικοτερα με εχει βολεψει παρα πολυ ο firefox
panagios
χα χα χα χα αγαπητε!!!!!!!!! Η opera ειναι τρομερα παραμετροποιησιμη. Αμα δεις την opera οπως την εχω φτιαξει εγω, δεν θα θελεις να ξαναχρησιμοποιησεις mozilla. Που βλεπεις διαφημισεις στην opera ρε???????????? Η opera, ακομα και χωρις να την εχεις δηλωσει, δεν βγαζει διαφημισεις!!!!!!!!!
zitanita
για δωσε κανα screenshot απο την οπερα που εφτιαξες..
και ενας γνωστος μου που εχει την οπερα εχει και κατι διαφημισουλες by google πανω πανω..
panagios
Τι screenshot αγαπητε?? Τα plugin και τα πακετα ρυθμισεων (και τα skins χε χε χε) που εχω φορτωσει ειναι το θεμα!!!!! Αν θελεις screenshot παντως, εχω ενα στο θεμα περιεργα, που δειχνει τον download manager της. Χμμμμμ....... εγω εχω την opera 7,54 η οποια αποδεδιγμενα δεν βγαζει διαφημησεις, ακομα και χωρις να την εχεις δηλωσει. Μηπως εχεις καμια παλιοτερη opera? Με τις παλιοτερες εκδοσεις δεν ξερω τι γινεται
panagios
παρε παντως ενα
El_ninio
Ούτε εμένα έχει διαφημίσεις. Και έχει και έτοιμα παραθυράκια για αναζητήσεις στο google, το amazon και το price comparizon για να κατεβάζω τα crack μου teeth_smile.gif teeth_smile.gif teeth_smile.gif
zitanita
και ο αλλος την 7.54 εχει την αγγλικη, και εχει κατι ads...
το οτι τα plugins δεν φαινονται λογικο το βλεπω, για το εμφανισιακο customizing που ειπες το ηθελα το screeshot...

ok ευχαριστω ρε συ, αν και δεν νομιζω οτι θα αλλαξω επιλογη τωρα 49_49.gif
panagios
Αγαπητε, το οτι πιστευω στην τεχνολογικη υπεροχη της opera δεν σημαινει οτι προσπαθω να σε πεισω ουτε να σου την μπω!!!! Εχεις καθε δικαιωμα να δουλευεις με τον πρωτογωνο browser σου χα χα χα χα χα χα
-=CoLpEr=-
thes na pw tipota gia tin opera pou entyses etsi???
ierosylia reeeeeeeee!!!!
zitanita
η μαχη τωρα σιγα σιγα γυριζει σε εσωτερικη στην οπερα...
εγω προτιμω την πρωτογονια...
-=CoLpEr=-
ti ta thes ta skins?na vgainoun ta matia sou opote psaxneis ta transfers???
k apo contacts??pou ta xwses~?

i prwtogonia kathws kai(asxeta) i arxiki morfi kathe efarmogis exoun tin idiaiteri xari tous
panagios
η πρακτικοτητα μετραει αγαπητε!!!! Η δικη μου opera ειναι η πιο πρακτικη απο ολων σας!!!!! Ασε που τα transfer και γενικα ολες τις επιλογες τις βλεπω μια χαρα τωρα!!!! απλα καποτε το ειχα γεμισει με σελιδες στις οποιες ηθελα γρηγορη προσβαση!!!
El_ninio
Σελίδες που ήθελε άμεση πρόσβαση ο panagios:

www.parakmiakoi.gr
www.rebeloi.gr
www.krasokanates.gr
www.eimaianarxikoskaifainomai.gr
www.denpaoteiapopse.gr
www.katsaridoktona.gr
panagios
που το ξερεις αγαπητε?????
Εχεις δει τον φακελο των αγαπημενων μου?????????
χμμμμμ...... μεσα επεσες!!!!!!
El_ninio
Τα δικά μου αγαπημένα:

www.zitototsipouro.gr
www.badizokaiparamilo.gr
www.falakroi.gr
www.palimexroniamekairouspalidikiamasthanai.gr
www.ntoukaiksulostonpou****atonthrulo.gr
panagios
επεισης ξερω οτι σου αρεσουν:
www.peinao.gr
www.loukaniko.gr
www.stroumfita.gr
www.zilevotismageirikesikanotitestoupanagiou.gr
El_ninio
www.autonalegetai.com
double_k
Ωραία "hotdog" teeth_smile.gif
Αυτή είναι μια "lo-fi" έκδοση του κύριου περιεχομένου μας. Για εμφάνιση της πλήρους έκδοσης με περισσότερες πληροφορίες, μορφοποίηση και εικόνες, παρακαλώ κάντε κλίκ εδώ.